Wimbledon
Tennis Club

The Detail

We worked closely with the consultants and the fabricators for the food servery units in the new Media Centre catering area. Various materials and finishes were called for including solid surface, ceramic sheet, timber veneer and high pressure laminate.

The Plan

We had to work to an extremely tight schedule and were only able to measure the counters in the fabricators workshop prior to them being delivered. They could only be completed on site once all the services and most of the interior finishes had been installed which meant that our eye for detail had to be precise. The work on site could only start once the floor finishes had been laid and the walls had been tiled.

Although the area is used for only 2 weeks, during the Wimbledon fortnight, the specification was very high and exceptional standards of finish had to be maintained.